contest gambar best by asada




Syarat-syarat adalah sangat mudah!!
  • Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST yang anda ada. tak kiralah gambar anda sorang atau ramai-ramai. takpun gambar orang kenduri kawen. asalkan bukan gambar lucah. yang pasti, gambar tu anda punya.. bukan cilok dari pakcik google atau orang lain.
  • Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti anda. jangan panjang sangat sampai cecah lantai. karang merangkak asada nak baca..
  • Copy banner di atas. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke entry ini.
  • Anda boleh letak seberapa banyak gambar. tetapi hanya satu gambar daripada anda dipilih untuk dipertandingkan.
  • Dah siap buat semua syarat, letakkan link atau url entry anda tu di ruangan komen entry ini untuk asada terjah. selesai..
  • Nama peserta akan asada letak dan link kat tepi blog ini. so, sila bagi nama glamour anda.
  • TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010.. masuk je 2 july, tutup..
Penilaian pemenang adalah berdasarkan:
  • Gambar dan kisah di sebalik gambar yang TERBEST & MENARIK akan dikira sebagai pemenang.
  • Juri penghakiman adalah asada dan kawan-kawannya. hehe..

so.. tergerak untuk menyertainyer.. so asada:: check it out!!!

1) pix ni sye ambil mase lepas tension study. roomate kate tetibe nk maen make up22 n amik gmbr.. so layan jela..


2) pix ni diambil lepas bosan mengamil gmbr di bilik.. so nk jadi cm real model kenela pergi amik gmbr pemndgn kn?? heheh


3) pix ni diambil untuk menunjukkn gmbr tangga ums yg cntik itu.. huhuhu..


4) pix ni pulak diambil untuk menunjukkn btape bhgianye rase hati melihat pemandgn ciptaan ALLAH..

5) pix ni diambil suke22 hati hehehe.. time hati gumbira jalan22 di johor.. jusco tebrau city.. cntik tndas itu..


6) pix ini menunjukkan sepupu2 ku azah, nazirah n tasha sedang merenung langit menunggu putera idaman kalbu menjempot sebelum naik ke kayangan.. huhuh.. pemandgn romantik dgn lampu22 yg rkelip keorenan mencuit hati putera22 trsebut untuk brdampingn brsame mereka.. wahaaha


7) setelah keboringn melanda.. ku ambil gmbr pokok kelapa yg cntik melambai itu.... pix ini menunjukkn pokok22 tu melambai mengantuk nak tido...


8) pix ini diambil ketika daku merasa kehangatan... chye matahari menmpar pipiku.. wuhuuu..kelihtn indah pemndgn ini diserikn lagi dgn kehadirn 2 insan kecil yg brjenaka di sebalik batu..


9) setelah bosan menunggu ayahku yg kehilangan di sebalik pasar2 malam di wakaf ce' yeh,, abgku aizat mengambil 'semangat' sebentar sebelum meneruskn pencarian mencari ayahku..

"lampu, sinarilah ayahku n tunjukkan la dimana dia??"


10) pix ini ku ambil di teluk ramunia.. dikala ku kegilaan untuk brgambar.. lalu ku snap222 cousin kecilku yg brnama balqis n erin. kelihtn gumbira wjh mereka melihat laut..


11) pix ini aku dedikasikn khas buat bundaku trcinta.. yg sntiasa tabah mgharungi byg22 yg sentiasa membelenggu hidupnya..namun... ibuku tegar!!!! yah!!!


12) pix ini ku sanp ketika aku mencari sinar kegumbiraan pada keluarga ku.. n akhirnya trnyata ku dpati jua.. senyuman itu.. milik pak cik ku dn juga anak kecilnya yg ku panggil 'apek'.


12) setelah ku kebosanan menidurkan diri di dlm kereta kerana hujan yg turun menyejukkan diriku.. ku snap22 gmbr kereta purple itu kerana ianya menaikkn semgt ku untuk bgun.. dri tidur.. purpleku.. cntik.. keadaan rintik22 hujan di luar cermin kereta jelas kelihtn menemani kereta ayahku di sepnjg kepulangan kami dri kelantan ke johor..


13) last but not least.. gmbr favoriteku kerana gmbr ini menyatakan semuanya.. abgku yg sedang di dlm kerinduan berpisah dgn chenta hatinya.. n adikku yg trpaksa menjauh untuk mencari network maxisnyer.. kerana buah hatinyer kerinduan pdanyer...oh.. romantisnye pemandangan itu...


amacam asada?? bnyak gmbr cntik x?? heheh.. first sekali, x pndai nk linkn gmbr.. sory.. tpi sye dh letak banner tu.. kire ok la tu kn.. kalau asada nk ajar cre letak link pown boleh gak.. no problem..
ok.. chaw dulu.. salam.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

ASaDa RyutaRo said...

banyak seyh gambar. huhu.. asada pilih pic no 4 ea..

tQ sudi join.. gud luck! (^^,)

**sorry lambat datang menge-check.. =P

miss nia said...

ok.. no problem.. huhuhuh

acap de souza said...

senang je mau ltk link kat gmbr o banner..time wat post tu, klik kat gmbr pastu klik kat yg button link..pastu isi jak link yg nak gambr tu dilink ke web @ blog mane..

Post a Comment