all about me


salam.. wuhuhu
akhirnyer.. aku pun dah ader blog sendiri..
nak dikatakan dah lama nak wat blog ni tpi tkder maser.. upss
lebih kurg ler..
ape yg korg nak tau??
nama sebenar: Nurul Izzah Ali (a.k.a nia)
umur: bru 19 taun an..
study di: UMS (aquaculture) i'm proud to be a student of this course..huhu


skunk ni tgah cuti tpi.. ari jumaat dah nak balik..
sedih lar plak.. cuti dua minggu jerk..
knp???
sebab kitorg dah start ldg ongsi kene jge ikn
syg ikan, bgi mkn ikan
tdo ngan ikan??
upss
huhu n then jual ikan.. sedihlar plak..
dah jge bek22 tbe22 nak jual..
jgn marah kmi yer ikn..
kami terpkser..
huhuhu
ni group aku..

friendship farm

aku, rina,yie,leya,alvin n roy


skunk ni aku dlm taun ke2 di UMS
beshlar jugak duk di sner..
batch aku 18 org jer..
huhu so kami sgt rpat..
unikkan pershbtan kami??
huhhu..


x au nak citer pe lagi.. sekadar permulaan..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

mohd said...

Tahniah!! Keep it up! Teruskan usaha buat blog ;)...syg eza!!!

miss nia said...

thank u ery..

acap de souza said...

haha.berdrama lak kat cni...huhu.ltk la shoutbox.sng ckit nk tgglkn jejak...link aku ek kat samakun.blogspot.com

Post a Comment